Játékosaink az elmúlt 24 órában 41044 kvízt fejtettek, 95 labirintust jártak be és 1482 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
Mivel tűzdeljük vagy borítjuk a húst bardírozáskor vagy lardírozáskor?
fokhagyma
kaviár
máj
paprika
rozmaring
sajt
sárgarépa
szalonna
zeller
Ez a könnyebb kérdések egyike. A játékosok nagyobb hányada birtokában van a válaszadáshoz szükséges műveltségnek vagy tájékozottságnak.
73%
Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Másolása nem engedélyezett.
Kapcsolódó témakvízek:
Hasonló kvízek:
Mi a szusi szó jelentése? »
Mi vagy ki a spumoni? »
Kit vagy mit nevezünk a művészetekben epigonnak? »
Milyen étel a Hitler-szalonna? »
Mivel színezik a fekete hamburger zsemléjét? »
Melyik művelet jelenti a szuvidálást? »
Mivel szórjuk meg az ételt stauboláskor? »
Milyen étel- vagy italféleség a rakia? »
Ha egy indiai étteremben a murgh nevű ételt választod, milyen húst kapsz a tányérodra? »