Játékosaink az elmúlt 24 órában 41915 kvízt fejtettek, 97 labirintust jártak be és 1649 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
Melyik étel elkészítési módjának kidolgozásában volt fontos szerepe Erich Huzenlaub német-brit vegyésznek?
Ez a legnehezebb kérdések egyike, hiszen a játékosok közül senki sem tudja kiválasztani rá a jó megoldást.
Kapcsolódó témakvízek:
Hasonló kvízek:
Mi a szusi szó jelentése? »
Honnan kapta nevét a Rákóczi túrós? »
Melyik nem a tócsni másik neve? »
Melyik két alapanyag nélkül nem készülhet rizibizi? »
Mi a kaliforniai tekercs legfőbb hozzávalója? »
Melyik mai ételre hasonlít az angol „fekete puding”, amely VIII. Henrik kedvenc étele is volt? »
Melyik gabonaféle hosszúkásabb változata a basmati? »
Melyik gabonafélére van szükség a török rizs nevű ételhez? »
Mi a neve a rizzsel, darált hússal töltött szőlőlevélből készült török ételnek? »
Hogy nevezik azt a hagyományos brit mártást, melyet ribizli zselével, mustárral, blansírozott narancshéjjal és portói borral készítenek? »