Játékosaink az elmúlt 24 órában 42629 kvízt fejtettek, 101 labirintust jártak be és 1381 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
A zsemle miben áztatása a része a pofézni készítésének?
Ezután tojásban is meg kell forgatni, majd kisütni olajon. Így készül a bundás zsemle, amit pofézninek hívnak.
A többségnek nem okoz fejtörést megválaszolni ezt a kérdést és a válaszuk is jó.
Kapcsolódó témakvíz:
Hasonló kvízek:
Mi nem kell a hagyományos spanyol omlettbe? »
Melyik alapanyag szükséges a Bloody Mary koktél elkészítéséhez? »
Mi a falafel fő alapanyaga? »
Mivel színezik a fekete hamburger zsemléjét? »
Melyik zöldség nélkülözhetetlen a muszakából? »
Mi a bakonyi módra készült ételek elkerülhetetlen alapanyaga? »
Melyik nem része a hagyományos karácsonyi fogásoknak? »
Mi a gazpacho legdominánsabb alapanyaga? »
Miben kell a kenyeret megforgatni a bundás kenyér készítésekor? »
A felsoroltak melyike szokott a kaszinó rostélyos része lenni? »