Játékosaink az elmúlt 24 órában 41483 kvízt fejtettek, 94 labirintust jártak be és 1434 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Kvízkérdések » Gasztronómia » A sertés húsának melyik részéből készül...

A sertés húsának melyik részéből készül a pájsli?

comb
csülök
fej
karaj
köröm
lapocka
szűzpecsenye
toka
tüdő


Magyarosabb neve a szalontüdő.


Ez a kérdés se nem könnyű, se nem nehéz. Körülbelül a játékosok fele tudja rá a választ.

50%

Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Másolása nem engedélyezett.

Kapcsolódó témakvízek:

Hasonló kvízek:

Melyik hústípus nem egy sertés része? »

Miből készül a walesi Glamorgan kolbász? »

Milyen konyhai eljárással készül a fekete fokhagyma a friss fokhagymából? »

Milyen halból készül általában a ringli? »

Melyik alapanyag van az ételben, ha Stroganoff-módra készül? »

Milyen húsból készül a japán jakitori? »

Milyen húsból készül a morva veréb nevű étel? »

A malac melyik részéből készül az angolszalonna? »

Milyen állat húsából készül az eredeti brassói aprópecsenye? »

Melyik állat tüdejéből készíthető ételkülönlegesség a szalontüdő? »