Játékosaink az elmúlt 24 órában 41483 kvízt fejtettek, 94 labirintust jártak be és 1434 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
A sertés húsának melyik részéből készül a pájsli?
Magyarosabb neve a szalontüdő.
Ez a kérdés se nem könnyű, se nem nehéz. Körülbelül a játékosok fele tudja rá a választ.
Kapcsolódó témakvízek:
Hasonló kvízek:
Melyik hústípus nem egy sertés része? »
Miből készül a walesi Glamorgan kolbász? »
Milyen konyhai eljárással készül a fekete fokhagyma a friss fokhagymából? »
Milyen halból készül általában a ringli? »
Melyik alapanyag van az ételben, ha Stroganoff-módra készül? »
Milyen húsból készül a japán jakitori? »
Milyen húsból készül a morva veréb nevű étel? »
A malac melyik részéből készül az angolszalonna? »
Milyen állat húsából készül az eredeti brassói aprópecsenye? »
Melyik állat tüdejéből készíthető ételkülönlegesség a szalontüdő? »