Játékosaink az elmúlt 24 órában 40814 kvízt fejtettek, 96 labirintust jártak be és 1365 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
Gasztronómia kvízkérdések
Gasztronómia témájú kvízek - 36. oldal
Melyik az az alapanyag, ami kell a rántott hús bundájához, de nem kell a párizsi szeletéhez?
Melyik évben hozták létre a Magyar Pálinka Lovagrendet a szakma szakemberei?
Melyik tésztát szaggatják elkészülte során?
Az alábbi alapanyagok közül melyik való a sör ízesítésére, fűszerezésére?
Mi a legjellemzőbb a proletárszendvicsre?
Melyik borospohár az öblösebb?
Melyik savat használhatjuk hígított formában a konyhában is, ételek ízesítésére?
A ludak melyik testrészéről neveztek el tortát?
Milyen ételféleség a pithivier?
Melyik keleti néptől ered a pálma- vagy rizsborból erjesztett pálinka, az arrak?
Mi a ricotta sajtféleség nevének jelentése?
Melyik állatból készül a császárhús?
Milyen alakú az eredeti savarin süteményforma?
Mi a pastis nevű alkoholos ital fő alapanyaga?
Az étkezés melyik részeként szokták az éttermek a hortobágyi palacsintát szervírozni?
Melyik alkoholfélét állítják elő cukornádból?
Melyik borfajta neve ered egy albániai város szerbhorvát nevéből?
Melyek a koreai Dalgona kávé alapanyagai?
Mihez hasonlít a koreai gasztronómia remeke, a hotteok?
Mit eszik, aki régiesen mondva sódart fogyaszt?
Az alábbiak közül melyik bloggerhölgy volt Fördős Zé párja?
Milyen tejből készül a gorgonzola sajt?
Kapcsolódó témakvízek:
A kvízkérdéseket és válaszokat szerzői jogok védik, másolásuk nem engedélyezett.